Skip to main content

Services

Technische
Ondersteuning

Goed technisch personeel is schaars

Goed technisch personeel is schaars, dit ondervinden steeds meer bedrijven. Om de continuïteit in uw bedrijf te handhaven heeft u soms tijdelijk extra personeel nodig en hierin willen wij u graag helpen. Wij ondersteunen op dit moment al diverse bedrijven die graag gebruik maken van deze flexibele inzet. Ook verzorgen wij personeel voor storings- en technische assistentie diensten. Wat u van ons kan verwachten zijn allround medewerkers die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen worden ingezet. Dit is een groot voordeel omdat uw team gewoon door kan functioneren en wij onze expertise in uw werkzaamheden inpassen. Daarnaast kunnen wij omdat wij voornamelijk regionaal opereren snel reageren op ad-hoc problemen.

Machine
Onderhoud

Machine Onderhoud

Door regelmatig onderhoud en inspecties kan uitval worden voorkomen

Niemand wil uitval op machines en dit is ondermeer te ondervangen door preventief onderhoud. Door regelmatig onderhoud en inspecties kan uitval van machines worden voorkomen. De aanpak en frequentie verschilt per installatie en wordt tevens bepaald door factoren zoals de hoeveelheid draaiuren met de daarbij behorende slijtage en de (financiële) gevolgen van een eventuele uitval.

  • Preventief Onderhoud
  • Periodiek Onderhoud

Machine
Reparatie

Machine Reparatie

Reparaties uitvoeren aan machines en installaties

Hagenouw Technische Dienstverlening is in staat veel verschillende reparaties uit te voeren aan een groot aantal machines en installaties. Door onze grote ervaring en ons uitgebreid netwerk met veel verschillende technische processen en principes, zijn wij in staat deze kennis toe te passen op elke specifieke installatie en machine. Over veiligheid hoeft u geen zorgen te maken: Wij werken met gecertificeerd personeel.

Machine
Revisie

Machine Revisie

Door revisie wordt de machine teruggebracht naar de ‘nieuwstaat’

In veel gevallen is de revisie van een bestaande machine een zeer aantrekkelijk alternatief voor de aanschaf van een nieuwe machine. Door middel van revisie wordt de machine teruggebracht naar de ‘nieuwstaat’ met de daarbij behorende capaciteit.

Werkplaats

Zowel op locatie als in onze werkplaats

Onze technische diensten kunnen zowel op locatie als in onze werkplaats worden uitgevoerd. De uiteindelijke keuze hangt af van de situatie en de wensen die u heeft als klant. In onze moderne werkplaats worden uw machines opgebouwd, gereviseerd, gemoderniseerd en beschikken we over de mogelijkheid om installaties te testen. Ook hebben wij een verspanende afdeling en lasafdeling.

Constructie

Voor al uw licht en middelzwaar constructiewerk kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen bouwen wat u wenst, wanneer u enkel de engineering van het product uitvoert en graag de productie ervan uitbesteed staan wij voor u klaar. Maar u bent natuurlijk ook helemaal aan het goede adres met alleen een idee of een simpel schetsje. Kortom wat u ook heeft, wij voeren het voor u uit.

Offerte
Aanvragen

Benieuwd naar een prijsindicatie? Vraag gerust een offerte aan!